Skip to forum content

You are not logged in. Please login or register.


forums.pvpgn.pro → [EN] Starcraft → WarCraft II BNE LAG BUG

Pages 1

You must login or register to post a reply

RSS topic feed

Posts: 3

1

Topic: WarCraft II BNE LAG BUG

ALoha,

I have problems with WarCraft II BNE Edition. When creating a game on BrutleNET, (against computer and I am on lan with our BrutleNET server so the ping is 0ms), after every command, there is an half second gap and after it the unit starts to do what he was commanded. It is not as quick reaction as it would be when playing custom game or direct using lan. The same bug appeared in the 1.85 version. It is very annoying hmm.

Thanx everybody in advance for help

greetings Brut

Administrator of BRUT.me Portal and BrutleNET.

2

Re: WarCraft II BNE LAG BUG

Battle.net mode adds an additional ping in Starcraft, even with low latency selected (it can be changed during a game: low, high or extra high latency). I guess it was added to smooth ping between players on official Battle.net.
Latency can be returned to 0 by modifying a game client memory. For example LAN latency option is in mca64Launcher).

It should be the same situation for Warcraft 2, but I don't know any launchers for this game.

Do not ask for support in PM.

3

Re: WarCraft II BNE LAG BUG

ahhah this could be it, the lowest lag is on low latency, will check internet if there is an w2 launcher too, thank you

Administrator of BRUT.me Portal and BrutleNET.

Posts: 3

Pages 1

You must login or register to post a reply

Who now at forum

Currently view post: 1 guest, 0 registered users

forums.pvpgn.pro → [EN] Starcraft → WarCraft II BNE LAG BUG



Generated in 0.073 seconds (80% PHP - 20% DB) with 20 queries